Badkamergarantie

Als u bij ons een badkamer koopt, bent u verzekerd van waterdichte garanties. Wij zijn aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie, een onafhankelijke stichting zodat u meer zekerheden heeft.

Met onze kwaliteit en service zit het goed! Toch hebben wij besloten om u nog meer garanties te geven. Een badkamer kopen, doet u maar een paar keer in uw leven. Het is een flinke investering die vooral plezier moet geven.

 

Badkamergarantie; uw vijf zekerheden

Wij bieden u vijf unieke en waterdichte garanties waar u niets extra’s voor hoeft te betalen. Deze badkamer garanties stellen u in staat om alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer.

 

Vragen over de garantie van uw badkamer?

Heeft u nog vragen over de garantie van uw badkamer? Neem dan contact op of lees meer op www.badkamergarantie.nl.

Nationale Badkamer Garantie

5 jaar garantie

Op alle badkamer producten en sanitair artikelen die wij verkopen krijgt u 5 jaar garantie. Het garantietermijn op geleverde producten is normaal 2 jaar, omdat wij zijn aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie geven wij standaard 5 jaar garantie.

 

Veilig aanbetalen

Uw aanbetaling wordt gegarandeerd door Nationale Badkamer Garantie. Mochten wij onverhoopt failliet gaan, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.

 

Afbouw gegarandeerd

Als wij de installatie van uw badkamer mogen verzorgen, heeft u de garantie dat de badkamer wordt afgebouwd. U komt nooit met een half geïnstalleerde badkamer te zitten als gevolg van een faillissement. Nationale Badkamer Garantie geeft u de garantie dat de badkamer zo snel mogelijk afgebouwd zal worden.

 

Geen verborgen extra’s

U weet altijd precies waar u aan toe bent wanneer u bij ons een badkamer koopt! Oftewel geen verrassingen achteraf. U ontvangt van ons een complete offerte waarin alle kostenposten zijn opgenomen. Wanneer er eventuele meerkosten tijdens het proces zullen zijn, zullen we dit altijd vooraf met u overleggen.

 

Onafhankelijke geschillencommissie

Als u niet tevreden bent, kunt u zich wenden tot de Nationale Badkamer Garantie geschillencommissie. De Nationale Badkamer Garantie geschillencommissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen die indien nodig de situatie bij u thuis komen bekijken.