101 Woonideeën badkamer

Deze nieuwe badkamer van 101 Woonideeën staat opgesteld in onze badkamer showroom bij Gijsberts BV in Apeldoorn. Het mooie en handige aan deze complete badkamers is dat u deze helemaal zelf kunt samenstellen. Geheel in 101-stijl hebben we de badkamer zo ontwikkeld dat hij in verschillende sferen past.

 

De 101 woonideeën badkamer is helemaal van nu. De perfecte combinatie van wand en vloertegels en het gebruik van houten meubels geven deze badkamer de uitstraling van een badkamer van deze tijd.

Zelf uw badkamer samenstellen

U kunt zelf de 101 Woonideeën badkamer samenstellen op basis van uw budget en kleurwensen. U kunt kiezen uit een stoer-landelijk combinatie met de mokka/greige variant of u kunt kiezen voor de industriële uitstraling, met de zwart/grijze combinatie.

 

Kleine badkamer inrichten

Voor een wat kleinere badkamer met een klein budget heeft u een keuze uit de douchecombinatie met wastafel en het toilet. Voor een ruimere badkamer en een wat groter budget, kunt u deze badkamer uitbreiden met een mooie kolomkast, luxe design radiator en een bad.