Wellness bij u thuis!

Bij Gijsberts BV in Apeldoorn geven wij u graag advies over de diverse wellness mogelijkheden bij u thuis! Wat dacht u van een eigen sauna, whirlpool in uw badkamer of hot tub in de tuin. Heerlijk toch? Vraag onze adviseurs voor het beste wellness advies!

 

Als Villeroy & Boch dealer hebben wij van dit topmerk alles te bieden op het gebied van sanitair, buitenspa’s en sauna’s.

 

Wellness Gijsberts

 

Whirlpool voor pure ontspanning!

Wellness is pure ontspanning Niet alleen onze levensverwachting neemt toe, ook onze verwachting van kwaliteit van het leven. Een bubbelbad verhoogt uw gevoel van welzijn en geeft u zodoende meer gezonde en gelukkige levensjaren.

 

Zo kan een spa verlichting bieden in de subacute en chronische fases van reuma. Tegelijkertijd worden gewrichten en spieren soepeler dankzij de massage die onze spa’s bieden. Het is aangetoond dat de ontspannende werking van warm water laat op de avond een goede nachtrust bevordert. Dompel uzelf na het werk onder en ontspan. Met een spa in uw tuin geniet u het hele jaar door van een warmtebad in de openlucht, ook in de winter.

 

 

Hot tub

Met de aanschaf van een hot tub haalt u pure wellness en ontspanning in huis. Het plezier begint al bij het aansteken van de hot tub, dan begint het avontuur van ontspanning.

Wij verkopen zowel de gemonteerde als de ongemonteerde hottubs. Belangrijk bij de aanschaf van een hot tub, is dat u weet waar deze geïnstalleerd moet worden.

Wilt u meer informatie over een hot tub? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een adviseur.


 

Sauna kopen

Bij Gijsberts BV in Apeldoorn vindt u de mooiste en praktische saunacabines voor bij u thuis tegen scherpe prijzen. Van een houten sauna tot een infrarood sauna, binnensauna of buitensauna; u vindt het in ons aanbod.

 

Wilt u advies over het kopen en installeren van een sauna? Neem direct contact met ons op.

Relax

U wilt gezond en ontspannen leven, maar door een drukke baan, familieverplichtingen of reistijd heeft u daar nauwelijks tijd voor. Wellness is de balans tussen werkdruk en ontspanning thuis.